Chrit Dingena

05-08-2005 : Met grote verslagenheid hebben de Mineurs kennis genomen van het overlijden van Chrit Dingena op 5 augustus. Onze gedachten gaan uit naar zijn vrouw en naaste familieleden; wij wensen hen veel sterkte met het verwerken van hun verlies.

In het seizoen 1995 was hij de Hertog van de Mineurs. Daarna bleef hij jarenlang bij de Mineurs, waar hij vooral bekend is als begenadigd spreker. Daarnaast was hij lid van de kanselarijraad. Twee jaar geleden ging hij weg als lid, maar bleef altijd geÔnteresseerd in het wel en wee van de Mineurs. De vriendschapsbanden bleven bestaan.

De Mineurs herinneren Chrit zich als een goede vriend, maar ook een stralende persoonlijkheid die wist hoe hij andere mensen kon amuseren.

Ziekenboeg

Gedurende enige tijd worden de Mineurs op de proef gesteld.
Na een zeer geslaagd jubileeum seizoen, zijn er toch na het seizoen "kleine" (val)ongelukjes met diverse leden. (kan het misschien zijn dat dit seizoen zijn tol eist?)
Wij (websitebeheerders) hebben beslag weten te leggen op enkele zeer bijzondere foto's.
Op deze foto's wordt misschien duidelijker wat er nu precies aan de hand was/is met de;
 • Heup van Andrť  (na gevallen te zijn tijdens het werk)
 • Sleutelbeen van Chris  (na gevallen te zijn tijdens het werk)
 • Rugewervel en knie van Jos  (na gevallen te zijn tijdens het werk)
 • de heup van Andre  sleutelbeen van Chris  Ruggewervel van Jos  van wie dit hoofd is weten wij nog steeds niet  dit moet onder de knie van Jos zijn

  Wij hopen dat alles weer goed komt en wensen iedereen veel sterkte!

  Voordelig/gratis bellen

  Zeer voordelig of zelfs gratis bellen zie hiervoor op Ledenservice pagina! -->

  Hoogtepunten seizoen 2005

  Dit Jubileumseizoen was een heel bijzonder seizoen
  Voor het eerst in de Mineursgeschiedenis zijn de Mineurs meegeweest in de "groete optocht door Mestreech". Ook werden op ludieke manieren diverse activiteiten weergegeven hieronder ziet u al enkele beelden........
  Voor meer beelden en ludieke acties kijkt u verder op de website........veel plezier

  Hertog Edwin d'n Ierste

  Onze jubileumHertog van het seizoen 2005....Hertog Edwin I

  Hertog Edwin d'n Ierste

  Direk Dialek veur Azië

  6-1-2005 De mineurs hebben woensdag 5 januari j.l. meegewerkt aan het benefiet-concert "Direk Dialek veur AziŽ" en zijn er trots op.
  Na oudejaarsdag te zijn gevraagd door Jef Verheijde waren er binnnen 1 uur alle benodigde vrijwilligers bij elkaar. Het was een fantastische avond waar wij allen met veel plezier aan hebben meegewerkt. Tijdens het inzamelingsconcert Direk Dialek veur AziŽ in Maastricht zijn die avond aan giften bekend gemaakt voor een totaalbedrag van 687.000 euro.Het is een voorlopig bedrag omdat de opbrengsten van andere acties er nog bijgeteld moeten worden.


  Mineurs-ringtone

  02-12-2004 : Op verzoek twee monofone versies van de Mineurs-ringtone voor Nokia en Siemens toestellen waarop monofone ringtones ingevoerd kunnen worden.

  De Mineurs en BAVARIA

  Proost 16-11-2004 De Mineurs zijn via deze website benaderd om mee te werken aan de nieuwe commercial van BAVARIA bier.
  Natuurlijk hebben wij dit gedaan en met succes mogen wij wel zeggen. Het een en ander is zo goed gegaan dat deze commercial is landelijk uitgezonden op de diverse zenders en nog steeds te zien op onze website.

  Seizoen 2005

  22 jaor de Mineurs 13-11-2004: Dit seizoen vieren de Mineurs hun 2 x 11 jarig bestaan.
  Allereerst werd het carnavalsseizoen geopend met een spectaculair jubileumfeest op 13 november 2004 in het Atrium te Maastricht.
  Hierna zullen de Mineurs zich gedurende het jubileumseizoen op speciale wijze presenteren.

  Nieuwe site

  04-11-2004: de nieuwe interface is live. Het menu is nu in de stijl van de kazematten, onderdeel van de Linie van Dumoulin, de verdedigingswerken aan de westzijde van Maastricht. Met dank aan Theo Buiting voor het grafische werk!