Nuijs vaanoet de Werreke vaan Mestreech

't Kroetmaggezijn

M.S.V. Tragos
De gezet vaan de Mineurs
Inhaajd:

't Kroetmaggezijn

De elfde van de elfde is voorbij en dat betekend voor CV de Mineurs dat de voorbereidingen op volle toeren draaien voor het nieuwe vastelaovendsseizoen.
Elk jaar (seizoen) kent zo zijn specifieke voorbereidingen
Dit jaar is het toch anders dan voorgaande jaren aangezien we na een jarenlange succesvolle samenwerking helaas afscheid hebben moeten nemen van het Atrium als feestlocatie.
De Mineurs zouden graag zijn gebleven maar helaas was dit niet mogelijk.
Als echte "Mineurs" en onderdeel van het SMV (Samewerkende Mestreechter Vastelaovendsvereiniginge), antipeerden wij op deze situatie en probeerden hier een voordeel uit te halen voor onze wijkbewoners om deze toch iets extra te kunnen bieden.
Dat is naar onze mening meer dan gelukt!

Vanaf dit komende seizoen zullen we vanuit de meest unieke locatie van Maastricht (en misschien wel verder) onze activiteiten verzorgen.
Tot stand gekomen door een samenwerking van CV de Mineurs en MSV Tragos is ons nieuwe Kroetmaggezijn: "Fort Koning WILLEM I midden in de werreke vaan Mestreech".
Vanaf deze locatie zullen we de inwoners van de wijken Brusselse Poort, Sint Annadal , Daalhof en omgeving laten meegenieten van de Mestreechter Vastelaovend.
Met speciale aandacht voor de jeugd, van klein tot groot.
Op deze wijze willen wij tevens een verdere stap zetten naar de wat oudere jeugd van Maastricht en deze het "vastelaovendsgeveul" nog meer vormen en meegeven.

't Kroetmaggezijn vaan de Mineurs
't Adres;
Kastanjelaan 66
6217 SB Maastricht
(links van Speeltuin Fort Willem)